Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
Share | 
 

 Novi haos u Beogradu-stiže Hilari Klinton

Go down 
AuthorMessage
Forum.

avatar


PostSubject: Novi haos u Beogradu-stiže Hilari Klinton   Sun 10 Oct 2010 - 16:56

Posle parade ponosa novi spektakl u Beogradu u utorak 12.oktobra stiže Hilari KlintonNa slic Hilari,pas,i Bil...(pas i gazda ne dolaze u posetu)

Centar Beograda i veći deo Novog Beograda biće u potpunoj blokadi za vreme posete Hilari Klinton u utorak, 12. oktobra. Bezbednost će biti podignuta na najviši mogući nivo, a građani koji tog dana moraju da se kreću gradom trebalo bi da se informišu gde je dozvoljeno kretanje...

Najveći problem je što se tačno vreme dolaska drži u tajnosti a autoput od aerodroma do Beograda bi trebalo da se potpuno zatvori za bilo kakvo kretanje najmanje 2-3 sata pre sletanje aviona sa Hilari

evo šta pišeblic
Srpska policija će za vreme boravka državne sekretarke SAD Hilari Klinton Beogradu 12. oktobra primeniti najviši, takozvani stepen bezbednosti broj 1, koji je bio primenjivan i prilikom prošlogodišnje posete potpredsednika SAD Džozefa Bajdena i predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. Tada su veći deo centra Beograda i Novi Beograd bili potpuno blokirani, a kontrolisano je čak i kretanje pešaka. I ovoga puta upućen je apel Beograđanima da pokažu maksimalnu strpljivost. Takođe je sugerisano građanima da tokom dana izbegavaju korišćenje motornih vozila.

Kontrola na svakih 50 metara


- Stepen bezbednosti broj jedan podrazumeva da će oko Klintonove biti uspostavljena takozvana tri koncentrična bezbednosna prstena. Prvi su visokospecijalizovani i obučeni predstavnici Uprave za obezbeđenje koji su neposredno uz ličnost koja se čuva. Drugi je obezbeđenje u delovima grada u kojima će ona boraviti i kretati se, a treći je logistika kojom je predviđena kontrola objekata do 400 metara vazdušne udaljenosti - kaže naš izvor.


Na obezbeđenju Klintonove, koja u Beogradu ostaje jedan dan, biće angažovano 5.000 policajaca, od pozornika koji će na svakih pedeset metara obezbeđivati trasu puta kojom će se kretati kolona američke vlade, do najobučenijih snajperista koji će sa krovova zgrada kontrolisati situaciju na terenu.


- Cela trasa kojom se bude kretala Klintonova biće pod nadzorom srpskih, ali i brojnih američkih agenata, koji će takođe učestvovati u obezbeđenju državne sekretarke SAD. Deo autoputa od surčinskog aerodroma do centra grada i sve ulice, predviđene za kretanje kolone, biće zatvorene nekoliko sati pre sletanja aviona, kojim će doputovati Hilari Klinton - kaže izvor „Blica“.


Dolaze američki specijalci

U interesu bezbednosti, on nije želeo da otkrije broj američkih specijalnih agenata koji će u Beogradu čuvati državnu sekretarku SAD, ali navodi da je taj broj približan broju agenata koji su prošle godine bili angažovani na obezbeđenju Džozefa Bajdena. Beograd je tada bio takođe pod opsadom policije, angažovane iz cele Srbije, i predstavnika svih specijalnih jedinica MUP-a.


- BIA je odredila jednog svog pripadnika, koji će štabu u MUP Srbije dostavljati sva bezbednosna saznanja koja se odnose na posetu državne sekretarke - rekao je za „Blic“ Jovan Stojić, šef kabineta direktora BIA.


Bajden je u Beograd doleteo specijalnim „boingom 757“, koji su po ulasku u srpski vazdušni prostor štitili vojni „migovi“. Od aerodroma do centra Beograda vozio se specijalnim blindiranim „kadilakom“, a radi njegove bezbednosti ispražnjen je ceo sprat hotela „Hajat“, u kom je prenoćio. Bajdena je čuvalo oko 350 američkih specijalaca, 1.200 policajaca, 2.000 specijalaca, 2.000 policajaca, kao i agenti tajnih službi.


na slici omladinci Bil i Hilarina slici ćerka Klintonovih Čelzi(Čelzi isto kao Bil i pas ne dolazi u posetu)
fotomontaža Bil&Hilaripas Klintonovih....


pas Klintonovih je inače mnogo kulturniji od džukele Josipa Broza Tita.....pogledajte ponašanje Titovog psa na važnom sastanku,taj pas je mogao da grize, piša po glavama ostalih učesnika sastanka a oni Titovi poltroni nisu smeli bahatog psa ni da mrko pogledaju....
Podeli sa prijateljima na:
Slika hostovana na Fotorola.com
Back to top Go down
 
Novi haos u Beogradu-stiže Hilari Klinton
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Vesti-Politika-Aktuelnosti-
Jump to: