Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
Share | 
 

 Troje mrtvih u saobraćajnim nesrećama u Pančevu

Go down 
AuthorMessage
Forum.

avatar


PostSubject: Troje mrtvih u saobraćajnim nesrećama u Pančevu   Mon 19 Sep 2011 - 13:42

RTV Pančevo

PANČEVO, 17. septembar 2011. (TV Pančevo) – Na ulicama Pančeva, u saobraćajnim nesrećama, danas je život izgubilo troje ljudi, 6 je teže povređeno a više lica je zadobilo lakše povrede. Ovaj „crni zbir“ - rezultat je 13 saobraćajnih nesreća. ShareThis

U direktnom sudaru dva automobila, koji se dogodio jutros oko 9 časova i 30 minuta kod Skrobare, život je izgubilo dvoje ljudi, a dvoje je teže povređeno, od kojih je jedno preveženo za Beograd a drugo je zadržano na lečenju u pančevačkoj bolnici. Popodne oko 17 život je izgubilo još jedno lice koje se nalazilo u vozilu na koji je naleteo voz na pružnom prelazu na Novoseljanskom putu. U toj nesreći još jedna osoba je teže povređena, koja je hospitalizovana u Pančevu. U sudaru dva automobila na Novoseljanskom putu, kod stovarišta Kutko povređeno je dvoje dece od kojih je jedno zbog težine povreda prebačeno za Beograd.

- Današnji dan je bio izuzetan u odnosu na ostale dane u pančevačkoj bolnici. Imali smo 13 saobraćajnih udesa, od toga je bilo 3 teške saobraćajne nesreće u kojima su poginula 2 muškarca i jedna žena izjavio je za TV Pančevo doktor Nenad Stojanović.

Ovaj crni dan na pančevačkim ulicama počeo je jutros, oko 9 sati i 30 minuta, kada su se sudarila dva automobile, reno clio i trabant, kod Skrobare. Istražni sudija Ana Stanojević je za TV Pančevo izjavila da je dalja istraga treba da potvrdi pretpostavku da je vozač automobila marke Reno-clio, koji je dolazio iz pravca, Pančeva iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa putničkim vozilom marke trabant. Vozač i suvozač iz trabanta su poginuli a putnik koji se nalazio na zadnjem sedištu teško je povređen, i prevežen je na Odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra u Beogradu. U nesreći je teško povređen i vozač Renoa, koji je prebačen na odeljenje ortopedije pančevačke Opšte bolnice. Posle uvidjaja vozila su odvežena na tehnički pregled, a povređenima je izvadjena krv i uradjene su sve neophodne analize kako bi se utvrdilo šta je uzrok ove teške saobraćajne nesreće rekla je istražni sudija Ana Stanojević.

Još jedna teška nesreća se dogodila u popodnevnim časovima, oko 17 časova. Na samom izlazu iz Pančeva na Novoseljanskom putu dogodila se još jedna saobraćajna nesreća. Nešto posle 17 časova na pružnom prelazu voz je udario u putničko vozilo. Kako smo saznali na licu mesta, jedna osoba je preminula na putu do bolnice, a druga je teško povređena.

Kako smo nezvnaično saznali automobil marke mazda nije uspeo da se skloni sa šina kada je naišao međunarodni voz za Bukurešt. Prema rečima Ane Stanojević, istražnog sudije automobil je prelazio pružni prelaz sa teretom u prikolici. U vozilu su bili muž i žena, a voz je udario sa desne strane direktno u suvozačko mesto na kome je bila žena. I u ovom sluačju dat je nalog za analizu krvi vozača i mašinovođe. Još jednu tešku nesreću izazvao je sudar dva automobila oko 20 časova kod stovarišta Kutko na Novoseljanskom putu. U ovoj nesreći povređeno je dvoje dece, od kojih je jedno zbog težine povreda preveženo za Beograd.

Zabeležena je i saobraćajna nesreća kod Duboke bare u kojoj su učestovali jedno vozilo i jedan biciklista. Biciklista je primljen u pančevačku bolnicu i nakon ukazane pomoći je pušten kući. U pančevačkoj bolnici, osim u ove 4 nesreće, pomoć je pružena povređenima u još 9 saobraćajnih nezgoda.

Back to top Go down
 
Troje mrtvih u saobraćajnim nesrećama u Pančevu
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Vesti-Politika-Aktuelnosti-
Jump to: