Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
Share | 
 

 Najnesposobnija Vlada za pola veka

Go down 
AuthorMessage
Forum.

avatar


PostSubject: Najnesposobnija Vlada za pola veka   Fri 9 Mar 2012 - 15:04

09. mart 2012. | - | Izvor: Beta


Srpska napredna stranka (SNS) smatra da je Biznis forum na Kopaoniku bio nepotreban jer su zaključci isti kao i 2011. godine, što svedoči da je Vlada "prespavala celu godinu", ocenio je danas član Ekonomskog tima SNS Milenko Dželetović.

"Svaki dan do raspisivanja izbora je gubljenje vremena za Srbiju jer je Vlada premijera Mirka Cvetkovića ostvarila najslabije rezultate u poslednjih 50 godina i za vreme mandata nije ispunila nijedno obećanje", kazao je Dželetović na konferenciji za novinare.

On je naveo da umesto obećanog rasta ekonomske aktivnosti za sedam odsto, rast danas "svega tri odsto".

"Obećano je da će se stopa nezaposlenosti smanjiti sa 18,1 na 11,9 odsto, a sada iznosi 24 odsto", rekao je Dželetović.

On je dodao da je umesto otvaranja 200.000 novih radnih mesta otpušteno 528.000 ljudi i u "sivoj", i u legalnoj zoni.

"Svaki građanin je umesto 1.000 evra za akcije, dobio 1.250 evra novog duga, dok prosečna porodica duguje 3.000 evra", naveo je Dželetović.

Funkcioner SNS je ocenio da je sada u Srbiji zasejano najmanje površine od 1945. godine, a stočni fond najslabiji za 115 godina.

"Oko 130.000 malih i srednjih preduzeća je ugašeno, a fiskalni deficit nije prerastao u fiskalni suficit, već je povećan za 120 do 150 odsto", rekao je Dželetović.

Dželetović je naveo da nijedan projekat infrastrukture nije završen i da je Srbija zbog izgubila stotine miliona evra jer nije završila izgradnju "Evropskog koridora 10".

"Ni jedan zacrtani cilj Vlade nije realizovan, i SNS ocenjuje da bi bilo neprirodno da građani Srbije poklone glasove onima koji su ostvarili ovakav rezultat", zaključio je Dželetović.
Back to top Go down
istina
Guest
avatar


PostSubject: Re: Najnesposobnija Vlada za pola veka   Tue 13 Mar 2012 - 9:25

Od prve do poslednje reči,realno i zabrinjavajuće.Šta još reći na ovakav poražavajući uspeh naše demokratske vlasti.Narode,pamet u glavu,valjda ste konačno progledali,oterajmo ovu paklenu mašineriju u istoriju,dok još postoji šansa da spasemo ono malo što je ostalo iza njih.
Back to top Go down
 
Najnesposobnija Vlada za pola veka
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Vesti-Politika-Aktuelnosti-
Jump to: