Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
Share | 
 

 ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA

Go down 
AuthorMessage
Zoran S.
Guest
avatar


PostSubject: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA   Thu 12 Sep 2013 - 17:06

Zbog kršenja pravilnika Serbianforum.info servisa -komentar je uklonjen!

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju biće obrisani!

Svi komentari koji krše ova pravila biće delimično izmenjeni ili obrisani!
Back to top Go down
Suzan
Guest
avatar


PostSubject: KRIMINALCE U ZATVOR   Fri 13 Sep 2013 - 8:55

Znali smo mi da Krisan suruje sa Mihaljom,i da mu ovaj pomaze,niko mu nije smeo da se suprotstavi Mihalju,treba se pitati odakle mu i stan i kuca koju je mnogo brzo sagradio,Slabi se tamo ukljucio sa svojom ekipom,gradili su a mi platili.Mihalja odmah smenite!Krisan kada izgubi podrsku policije gotov je.
Back to top Go down
CREPAJAC
Guest
avatar


PostSubject: Re: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA   Fri 13 Sep 2013 - 10:48

Shocked Shocked Shocked Zoki da li dobro tegliš armaturu kao sinovi ljude po Debeljači.Da li kačiš armaturu za kola ili za sinove.
Back to top Go down
dr.katz
Guest
avatar


PostSubject: Re: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA   Fri 13 Sep 2013 - 12:06

savanov cenim tvoju doslednost,ali ovo postaje smesno sta ti radis,tvoja bolesna opsesivna mrznja prema Krisanu pocinje da iritira
Back to top Go down
kojeon
Guest
avatar


PostSubject: Re: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA   Fri 13 Sep 2013 - 13:45

Meštani Debeljače u strahu od Savanovih
http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/mestani-debeljace-u-strahu-od-savanovih_296908.html


Sud pustio nasilnika koji je vukao golog čoveka po ulici! 
http://www.telegraf.rs/vesti/40878-skandalozno-sud-pustio-nasilnika-koji-je-vukao-golog-coveka-po-ulicivideo

Naprednjak Zoran Savanov tuče novinare u Kovačici
http://www.autonomija.info/naprednjak-tuce-novinare-u-kovacici.html

Sin šefa SNS-a (Zoran Savanov)  u Debeljači skinuo i mučio komšiju
http://eizbori.com/sin-sefa-sns-a-u-debeljaci-skinuo-i-mucio-komsiju-nikolic-trazi-kazne/

FUNKCIONER SNS  Zoran Savanov NAPAO NOVINARE
http://jugpress.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9229:funkcioner-sns-napao-novinare&catid=37:jug-srbije&Itemid=58
During a public event "Gulasijada" that took place in Debeljaca (Serbia) on May 14, members of the Municipal Assembly of Kovacica condemned the assault on the team working for the RTV Kovacica and demanded the investigative and judicial bodies to issue a report on the progress of the investigation. 

The Independent Journalists' Association of Serbia (NUNS) and Independent Journalists' Association of Vojvodina (NDNV) sharply denounced the physical attack and verbal insults committed by an official of the Serbian Progressive Party, Zoran Savanov, against the editor-in-chief of the RTV Kovacica, Gojko Vukadin, and the station's cameraman, Danijel Hajko, and demanded immediate response by the police and judiciary.

In their response to the attack on the director and the editor-in-chief and a cameraman of the RTV Kovacica, the Independent Journalists' Association of Serbia (NUNS) and the Independent Journalists' Association of Vojvodina (NDNV) warn the Ministry of Internal Affairs and all state bodies that attack against journalists have become commonplace after the state and the judiciary sent a message to the public that it is allowed to beat or insult journalists without with impunity or with minimal penalties.
Back to top Go down
aleluja
Guest
avatar


PostSubject: Re: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA   Fri 13 Sep 2013 - 17:34

Moram priznati da mi je ova vest ,ulepšala dan, a da je sve izneto o policijskom vrhu PU Pančevo,istina,dokazuje i činjenica da je pristup sajtu onemogućen,naredbom samih aktera članka.Pravda je spora,ali dostižna!
Back to top Go down
Zoran S.
Guest
avatar


PostSubject: DEMOKRATIJA PONOVO NA DELU   Sat 14 Sep 2013 - 23:19

Sada se prvi put javljam posle pokušaja hakovanja,jer ste bili blokirani za javnost,jer je neko mnogo moćan pokušao da Vas ukine,istine radi.
Autor:Kojeon,prepoznatljiv primer ''demokratije na delu'',jer kada su izgubljeni svi argumenti,zdravog i logičnog rasuđivanja,kada činjenice i dokazi,neposredno,ukazuju na postojanje određenog krivičnopravnog dela,onda se od revnosnog DEMOKRATE primenjuje metod podmuklosti i iskvarenosti,UDARA SE PO PORODICI.Niko ne demantuje istinitost,jer svi znaju da je 12 godina ISTINA PRIKRIVANA I ZATAŠKAVANA.
Svi znate,da sam i ja kao otac osudio čin takvog ponašanja svog sina,a Vi,sektaški organizovani,to nikada niste uradili za sve postupke Vaših čelnika,običnih članova,koji su svašta činili,dilovali drogu,hapšeni,falsifikovali novac,hapšeni,prodavali analgetike po apotekama maloletnoj deci,itd..,ali to nema veze,poslednje ODBORNIK DS-a udario policajca,niko ga nije osudio,niko od Vas nije osudio sam čin,a ne delo,napada na službeno lice.Vi to odobravate.
Autor:DrKatz,iziritirani gospodin,pokušava da ostane smiren i ljubazan.
Da moja OPSESIJA je borba protiv KRIMINALA,i upravu ste,ja se borim protiv KRIŠANA.S tim da je Vama,smešno,Vi konstatujete stanje moje ličnosti,ali Vam zato ne smeta,apsolutno korupcionaška i kriminalizovana vlast Demokratske stranke u Opštini Kovačica.Tu nema komentara,da je više ovakvih kao što sam ja i moja opcija,manje bi nas bilo smešnih.
Morate,jer ste se uključili,da objasnite čitaocima ovog foruma:šta je to u postavljenom tekstu smešno? Zar niste primetili da je ovaj forum bio isključen,nepristupačan dva dana,zbog pokušaja upada,isto je prošao sajt belocrkvanskih novina sa kojeg sam ja skino tekst.Zar Vas takvo stanje,napada na ovu vrstu medija ne brine? Vi imate tu privilegiju da me možete osloviti,i da znate ko je ispred Vas,ja neznam skim polemišem,prednost.
Za napad na NOVINARA,ako se taj čovek može smatrati novinarom,Gojko Vukadin,nikada nije izvršen s moje strane,već me je napao njihov vojnik,teško nožem izranjavao,to niko nije objavio,jer kontrolu medija u tom period je imala Demokratska stranka.To je i na sudu dokazano,da ga ja ni jednom nisam napao fizički,čak je on dovodio i lažne svedoke,svoje ljude je terao da lažu na sudu,sve je evidentirano u sudu,ali verbalna komunikacija između mene i njega je postojala,pokušali su u tom vremenskom intervalu da me kazne za verbalni delikt. 
Takvi ste Vi Demokrate,jednostavno je,prihvatite poraz,izgubili ste izbore,i za sva nedela morate odgovarati,NAROD VAM NE MOŽE OPROSTITI ZLA KOJA STE NANELI.
Ja sam se gore potpisao,i znan sam mnogima.
Back to top Go down
Zoran S.
Guest
avatar


PostSubject: OPSESIJA borba protiv KRIMINALA   Sun 15 Sep 2013 - 11:22

Da se ne zaboravi,ja ne dotičem ničiju porodicu,neka se sami brinu o svojim porodicama,ali ne na grbači nas GRAĐANA.

Predsednik OPŠTINE KOVAČICA u svojim NEdelima,da ne ostane strogo čuvana tajna,pa Vi kritikujte MENE i vređajte moju porodicu,to govori o Vama,ali da li možete biti i samokritični? TEŠKO,Vi ste zaslepljeni mržnjom,i odobravate sve lopovluke i sva zla koja su naneli čelnici Demokratske stranke u Opštini Kovačica,u Republici Srbiji,nama građanima.VI ODOBRAVATE I LEGALIZUJETE DEMOKRATSKI LOPOVLUK,uz isključivu pomoć policije,sudstva i tužilaštva,zaostataka,propalog (ne)demokratskog režima.
Uživajte u čitanju.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/338094/Prvi-covek-Kovacice-potrosio-48-miliona-evra-bez-tendera
 
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/366142/Zitelji-Kovacice-najavili-protest-jer-nece-otrovni-otpad-u-selu
 
http://www.kurir-info.rs/kontrola-cesljaju-celnike-kovacice-clanak-944283
 
http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Odbornik-nokautirao-policajca.lt.html
 
http://www.kurir-info.rs/ume-s-parama-digao-sebi-platu-pa-dao-donaciju-ds-clanak-716262
 
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/56180-Apsolutizam-Kovaici.html
 
http://rtvpancevo.rs/Vesti/Hronika/saslusanje-krisana-zbog-zloupotrebe-polozaja.html
 
http://pistaljka.rs/home/read/363
 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=235&cl=21
 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=238&cl=24
 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=242&cl=30
 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=269&cl=26
 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=208&cl=21
 
http://srbin.info/2013/02/gradani-kovacice-pocetak-genocida-u-banatu/

 
Ja sam se gore potpisao,i znan sam mnogima!
Back to top Go down
istina
Guest
avatar


PostSubject: uzdin   Sun 15 Sep 2013 - 12:08

Vreme je da odgovaraju svi za svoja dela koji su ucinili ,da odgovara I predednik mesne kancelarije iz Uzdina gospodin Teodor Geortinian zbog EKO CESME koju je pravio u selo I to za 58 000 evra ,a ista takva cesma je pravljena u Zrenjaninu I to za 22 000 evra .Uzdinac ne zna da kraducka ,to je sramota za opstinu I za selo sta taj predednik mesne zajednice radi,mogli su za te pare 3 cesme da prave I u putnikovo da prave jednu. To su vam demokrate u Uzdinu
Back to top Go down
CREPAJAC
Guest
avatar


PostSubject: Re: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA   Mon 16 Sep 2013 - 11:47

Zoki da li si objasnio na odboru za bezbednost desavanja po Debeljači i Kovačici.Da li si objasnio kako se tegle i skidaju ljudi goli na ulici.Nije opasno toliko, ali čisto da objasnis, pa ti si prvi naprednjak u malom selu.
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA   

Back to top Go down
 
ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Vesti-Politika-Aktuelnosti-
Jump to: